Okulumuz

Tarihçemiz:

Mehmet Hikmet Kaşerci İlköğretim Okulu 2000/2001 Eğitim –Öğretim yılında hizmete açılmıştır. Okul devlet tarafından yaptırılmıştır. Okulun arsası vatandaş tarafından karşılanmıştır. Okulun arsa alımında en fazla parayı ödeyen "Kaşerci Ailesi" olduğundan okulun adı "Mehmet Hikmet Kaşerci İlköğretim Okulu" olmuştur.

Kurumun Hizmet Binaları:

Kurumumuz İzmir ili Çiğli İlçesinde bulunmaktadır. Okulumuzun bir ana binası bulunmakta ve ona bağlı bir kantinden oluşmaktadır. Okulun toplam bina alanı 800 m2’dir.

Okulumuzun adı, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında, MEB tarafından gerçekleştirilen 4+4+4 yasa değişikliği kapsamında, Mehmet Hikmet Kaşerci Ortaokulu olarak değiştirilmiştir. 3 yıl içinde kademeli geçiş sağlanarak yalnızca ortaokul olarak eğitim-öğretime devam edecek şekilde planlama yapılmıştır.

Çalışanların Mevcut Durumu:

Okulumuz İdari kadrosu 1 Müdür, 2 Müdür Yardımcısı ve 1 memurdan,
Eğitim ve Öğretim Hizmeti Kadrosu 41 Öğretmenden,
Destek personeli kadrosunda 2 kadrolu hizmetli bulunmaktadır.

Sınıf ve Öğrenci Durumu:

Okulumuzda 21 Derslikte toplam 598 öğrenci eğitim ve öğretim yapmaktadır. Okulumuz sabahları ortaokul, öğleden sonra ilkokul olacak şekilde ikili öğretim yapmaktadır.

Yayın: 29.11.2012 - Güncelleme: 20.11.2017 10:03 - Görüntülenme: 2181

Etiketler :