Rehberlik Servisi 2015-2016 Dönemi Aylık Etkinlikler

OKULUMUZ 7.SINIF ÖĞRENCİLERİNE REHBERLİK SERVİSİ ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ VE DERS

ÇALIŞMA TEKNİKLERİ KONULU SEMİNER ÇALIŞMASI ARALIK AYI İÇERİSİNDE DÜZENLENMİŞTİR.

Bu çalışma sonuncunda öğrencilere nasıl verimli ders çalışabilecekleri ve hedef belirlemeleri konusunda rehberlik

edilmiştir. ÖĞRENCİLERE VERİMLİ DERS ÇELIŞMA TABLOSU DAĞITILMIŞ OLUP bir örneği rehberlik servisi dökümanları

arasında mevcuttur.

OKULUMUZ 6.SINIF ÖĞRENCİLERİNE REHBERLİK SERVİSİ ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ VE DERS

arasında mevcuttur.

Okulumuzun 8.sınıf öğrencilerine ÇİĞLİ İŞKUR şubesinden ARZU ÖZEN tarafından işkur tanıtımı , meslekler ve meslek

seçimi, meslek seçiminde dikkat edilecek konular içerikli seminer çalışması 19.01.2016 tarihinde okulumuzun çok

amaçlı salonunda gerçekleşmiştir.

Okulumuzun 8.sınıf öğrencilerine HAVAJET HAVACILIK LİSESİ rehber öğretmeni tarafından okul tanıtımı yapılmıştır.

Okulumuz tüm 8.sınıf ERKEK öğrencilerine ERGENLİK VE CİNSEL SAĞLIK konulu seminer çalışması şubat ayı içerisinde yapılmıştır. Yapılan çalışmalar rehberlik dökümanları arasında mevcuttur.

TÜRKİYE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE eğitimleri kapsamında 5 VE 6.sınıflara ocak ayı içerisinde ´teknoloji canavara dönüşmeden´isimli seminer çalışması yapılmıştır. Eğitim içeriklerine rehberlik servisi dökümanlarından ulaşılabilir.Bu eğitimlerle öğrencilerin teknolojiyi bilinçli bir şekilde kullanmaları amaçlanmıştir.

TÜRKİYE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE eğitimleri kapsamında 8.sınıflara ocak ayı içerisinde ´teknoloji canavara dönüşmeden´ isimli seminer çalışması yapılmıştır. Eğitim içeriklerine rehberlik servisi dökümanlarından ulaşılabilir.Bu eğitimlerle öğrencilerin teknolojiyi bilinçli bir şekilde kullanmaları amaçlanmıştir.

ERGENLİK VE GENÇ KIZ SAĞLIĞI SEMİNERİ

Okulumuz tüm 8.sınıf kız öğrencilerine ERGENLİK VE GENÇ KIZ SAĞLIĞI KONULU seminer çalışması aralık ayı içerisinde yapılmıştır. Yapılan çalışmalar rehberlik döküManları arasında mevcuttur. Yapılan çalışmalarda öğrenciler; ergenlik dönemi özellikleri, kişisel bakım ve hijyen konularında bilgi sahibi olmaları amaçlanmıştir.

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN  8.SINIF ÖĞRENCİLERİNE ÜST EĞİTİM KURUMLARINI TANITMAK, ÖĞRENCİLERİN TEOG SONUÇLARI DOĞRULTUSUNDA TERCİH DÖNEMLERİNDE DAHA SAĞLIKLI TERCİH YAPMALARINI SAĞLAMAK, SINAV ÖNCESİNDE MORAL VE MOTİVASYONLARINI ARTIRMAK AMACI İLE NAİME TÖMEK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE 19.11.2015 TARİHİNDE 30 ÖĞRENCİ İLE GEZİ DÜZENLENMİŞTİR. BİZİMLE İLGİLENEN NAİME TÖMEK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE  VE REHBER ÖĞRETMENLERİMİZE ELÇİN  YEGENGİL´E ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN  8.SINIF ÖĞRENCİLERİNE ÜST EĞİTİM KURUMLARINI TANITMAK, ÖĞRENCİLERİN TEOG SONUÇLARI DOĞRULTUSUNDA TERCİH DÖNEMLERİNDE DAHA SAĞLIKLI TERCİH YAPMALARINI SAĞLAMAK, SINAV ÖNCESİNDE MORAL VE MOTİVASYONLARINI ARTIRMAK AMACI İLE İMKB MESLEK LİSESİNE 17.11.2015 TARİHİNDE 27 ÖĞRENCİ İLE GEZİ DÜZENLENMİŞTİR. BİZE GEZİMİZDE EŞLİK EDEN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİMİZ SEYDİ EMRAH ÇAYIR´A, BİZİMLE İLGİLENEN İMKB MESLEK LİSESİ OKULUNA VE REHBER ÖĞRETMENİMİZ İBRAHİM KAYA´YA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN  8.SINIF ÖĞRENCİLERİNE ÜST EĞİTİM KURUMLARINI TANITMAK, ÖĞRENCİLERİN TEOG SONUÇLARI DOĞRULTUSUNDA TERCİH DÖNEMLERİNDE DAHA SAĞLIKLI TERCİH YAPMALARINI SAĞLAMAK, SINAV ÖNCESİNDE MORAL VE MOTİVASYONLARINI ARTIRMAK AMACI İLE ADNAN SAYGUN SAĞLIK MESLEK LİSESİNE 12.11.2015 TARİHİNDE 35 ÖĞRENCİ İLE GEZİ DÜZENLENMİŞTİR. BİZE EŞLİK EDEN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİMİZ SEYDİ EMRAH ÇAYIR´A BİZİMLE İLGİLENEN ADNAN SAYGUN SAĞLIK MESLEK LİSESİ OKULUNA VE REHBER ÖĞRETMENİMİZ MUSTAFA OKKABAS´A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerine rehberlik servisi çalışmaları kapsamında temel eğitimden ortaöğretime geçiş  konulu seminer düzenlenmiştir.

Okulumuz 5.sınıf öğrencilerine rehberlik servisi çalışmaları kapsamında verimli ders çalışma yöntemleri ve ders çalışma teknikleri konulu seminer düzenlenmiştir.

Rehberlik servisi tarafından okulumuz 5.sınıf öğrencilerine oryantasyon çalışmaları yapılmıştır.

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerine rehberlik servisi çalışmaları kapsamında verimli ders çalışma yöntemleri ve ders çalışma teknikleri konulu seminer düzenlenmiştir.

Okulumuzda 2 senedir uygulanan örnek sınıf benım sınıfım projesi son galibi olan 6-b sınıfı sonunda çok bekledikleri ödüllerine kavuştular.

6 kasım cuma günü düzenlenen pikniğimizde öğrencilerimiz bolca eğlenip, gönüllerince vakit geçirdiler. Piknikte bize eşlik eden sınıf rehber öğretmenimiz selin güler´ e teşekkür ederiz.

Yayın: 01.12.2015 - Güncelleme: 27.02.2018 11:21 - Görüntülenme: 813