S.O.S (Save Our Species – Türlerimizi Koruyalım) projesi

Okulumuz, İzmir ilinde adımızı temsil etmek üzere S.O.S (Save Our Species – Türlerimizi Koruyalım) projesi´ne dahil olmuştur.

S.O.S. (Save Our Species-Türlerimizi Koruyalım) Projesi, Erentay Eğitim Danışmanlık Kurumu tarafından yapılandırılmış olan ve halen geliştirilerek yürütülmekte olan ulusal ve uluslararası katılımcıların yer aldığı bir ilköğretim çevre eğitimi projesidir.

Okul Müdürümüz Ozan Kutbettin GÜMÜŞ, Müdür Yardımcımız Funda TUNABOYLU, İngilizce öğretmenimiz Burcu Hancı YANAR ile Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenimiz Emre TOSUN´un liderlik yaptığı projede amaç öğrencilerimize Dünya´da nesli tükenen türleri ve çevreyi koruma konusunda bilinçlendirmektir. Projede yer alan öğrencilerimizin çalışmalarını buradan takip edebilirsiniz.

Yayın: 14.03.2013 - Güncelleme: 20.11.2017 10:05 - Görüntülenme: 2489

Etiketler :